ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Περδίκης: «Δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίζουμε που βγαίνουμε από το Μνημόνιο»

Γ. Περδίκης: «Δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίζουμε που βγαίνουμε από το Μνημόνιο»

Δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίζουμε γιατί η Κύπρος βγήκε από το Μνημόνιο καθώς τα πραγματικά προβλήματα είναι εκεί, δήλωσε την Δευτέρα (07/03) ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ο κ. Περδίκης είπε μπορεί «λογιστικά» να βγαίνει η Κύπρος από το μνημόνιο και αυτό οφείλεται κυρίως στις θυσίες των απλών Κυπρίων πολιτών αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να πανηγυρίζουμε. Με όρους πραγματικής οικονομίας, τα προβλήματα που έφερε η οικονομική κρίση παραμένουν.

Οπως είπε, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να πανηγυρίζουμε γιατί η Κύπρος φορτώθηκε με ένα επιπλέον χρέος 7,2 δισεκατομμύρια προς αντιμετώπιση των λαθών, των παραλείψεων αλλά και των εγκλημάτων του οικονομικού, τραπεζικού και πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας, το οποίο δυστυχώς παραμένει ατιμώρητο».

Οσον αφορά την απεργία των νοσηλευτών, ο κ. Περδίκης είπε ότι αυτή μπορεί να αποτραπεί, αρκεί η Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ετσιθελική της στάση, ο ΔΗΣΥ να σταματήσει να εκπέμπει αυτό τον αρνητισμό και να βάζει λάδι στη φωτιά. “Δεν λύονται τα προβλήματα των νοσοκομείων με απεργίες αλλά ούτε με εμπρηστικές δηλώσεις από τον ΔΗΣΥ και την Κυβέρνηση”, είπε

Οσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου, ο κ. Περδίκης είπε πως προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις Κύπρου και Ελλάδας για τις δικές του υποθέσεις αλλά και γιατί θέλει να αποτρέψει την πλήρη διερεύνηση της ανάμειξης του στα οικονομικά σκάνδαλα στην Κύπρο.

Η χθεσινή του ανακοίνωση προσπαθεί να φέρει σε σύγκρουση την Κυπριακή Δημοκρατία με τον ελληνικό λαό προτάσσοντας τα γνωστά επιχειρήματα ότι κινδυνεύει η δουλειά 30 χιλιάδων ανθρώπων και ότι προσβάλλεται η πολιτική ζωή της Ελλάδας, και δυστυχώς υπάρχουν πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα που ηθελημένα ή άθελα τους καλύπτουν τον κ. Βγενόπουλο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top