ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέπλο μυστηρίου η εξαφάνιση του 70χρονου - «Κτένισαν» 25 τετραγωνικά χλμ

Πέπλο μυστηρίου η εξαφάνιση του 70χρονου -  «Κτένισαν» 25 τετραγωνικά χλμ

Άκαρπες για την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμού του 70χρονου που αναζητείται από την Πέμπτη (03/03).

Συνεχίζονται για έκτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμού του 70χρονου Άγγλου Niger Edward που εξαφανίστηκε από την Πέμπτη (03/03) στην περιοχή Σουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις ιστοσελίδας μας, οι αρχές έχουν «κτενίσει» συνολικά 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα της περιοχής Σουνίου.

Οι δυνάμεις  που συνδράμουν  για τον εντοπισμό του 70χρονου, είναι άντρες των Αστυνομικών Σταθμών Επισκοπής, Πισσουρίου, Πάχνας, Αυδήμου, η ΕΜΑΚ, η Πολιτική Άμυνα, η Υπηρεσία Θήρας, η Πυροσβεστική , ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας, αστυνομικοί των  Βρετανικών Βάσεων και κάτοικοι την περιοχής.

Όπως μας αναφέρθηκε, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε. Ο 70χρονος, φέρεται πως έχει μανία καταδίωξης ενώ πάσχει και απο το σύνδρομο διπολικής διαταραχής. 

Να υπενθυμίσουμε επίσης, πως την  Πέμπτη (03/03) η Αστυνομία έχει εντοπιστεί μερικά από τα ρούχα που φορούσε, όπως τα παπούτσια και το ρολόι του, σε απόσταση 500 μέτρων από την οικία του, στο Σούνι.

Οι φόβοι ότι ο 70χρονος μπορεί να έχει κάνει κακό στον εαυτό του ενισχύονται από μαρτυρία Βρετανού ποδηλάτη, αφού σύμφωνα με την μαρτυρία του, τον εντόπισε να περιφέρεται μόνο τα εσώρουχα του και να κρατά ένα μαχαίρι, προκαλώντας τραύματα στον εαυτό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top