B.Παπαδόπουλος: O Σιζόπουλος πρόσφερε απρόσμενα «όπλα» στον κ. Ακκιντζί

B.Παπαδόπουλος: O Σιζόπουλος πρόσφερε απρόσμενα «όπλα» στον κ. Ακκιντζί

Ο κ. Σιζόπουλος σήμερα πρόσφερε απρόσμενα «όπλα» στον κ. Ακιντζί, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε γραπτή απάντηση του στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι “η Κυβέρνηση, ως σοβαρή και υπεύθυνη που είναι, θα ακούσει απόψε τα όσα είπε επί της ουσίας ο κ. Σιζόπουλος και αν χρειαστεί θα επανέλθει αύριο”.
“Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: ο κ. Σιζόπουλος σήμερα πρόσφερε απρόσμενα `όπλα` στον κ. Ακιντζί”, καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.