ΚΟΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκε το πόρισμα για τον θάνατο του πρώην Υπουργού Τύπου της Ρωσίας

Ανακοινώθηκε το πόρισμα για τον θάνατο του πρώην Υπουργού Τύπου της Ρωσίας

Ο πρώην Υπουργός Τύπου της Ρωσίας Μιχαήλ Λέσιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον πέρσι, πέθανε από τραύμα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο, είπαν οι αμερικανικές αρχές.

Ο Λέσιν, ο οποίος ήταν κάποτε επικεφαλής του κρατικού ειδησεογραφικού γίγαντα Gazprom-Media (Γκάζπρομ-Μίντια), έφερε επίσης και τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο λαιμό, τον κορμό του σώματος, τα χέρια και τα πόδια, είπαν ο ανώτατος ιατροδικαστής της αμερικανικής πρωτεύουσας και το Μητροπολιτικό Αστυνομικό τμήμα σε σύντομη δήλωσή τους.

Σύμφωνα με την αναφορά του περιστατικού από την αστυνομία, ο Λέσιν, ο οποίος ήταν Υπουργός Τύπου από το 1999 έως το 2004 υπό την προεδρία του Βλαντίμιρ Πούτιν, βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα στο ξενοδοχείο Doyle Washington στις 5 Νοεμβρίου από άτομο που μπήκε στο δωμάτιο να ελέγξει την κατάστασή του. Κλήθηκε ασθενοφόρο και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου.

Το τηλεοπτικό κανάλι RT της Ρωσίας, επικαλούμενο συγγενείς του τότε, είπε ότι είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή.

Το αμερικανικό κανάλι ABC News είχε πει ότι ο Λέσιν είχε κατηγορηθεί ότι λογόκρινε τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας. Έγινε διευθυντής της Gazprom-Media Holding το 2013 αλλά παραιτήθηκε την επόμενη χρονιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top