LIFESTYLE

«Δεν της έκατσε» της Χριστιάνας Αριστοτέλους…! Η διεθνής καριέρα και το DanSing

«Δεν της έκατσε» της Χριστιάνας Αριστοτέλους…! Η διεθνής καριέρα και το DanSing

Καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που θέλουν το «DanSing For You» να προβάλλεται του χρόνου και στη Ελλάδα.

Ελλαδικές ιστοσελίδες γράφουν ότι «στο πλαίσιο συνεργασίας του Mega Κύπρου, όπου προβάλλεται το σόου και του Star, υπάρχει το ενδεχόμενο προβολής του σόου στην Ελλάδα, αλλά και συμμετοχής περισσότερων Ελλήνων ηθοποιών και τραγουδιστών.»  Η αλήθεια ωστόσο είναι πολύ μακριά…

Σύμφωνα με το περιοδικό «Capuccino», η είδηση μόνο χαμόγελα προκάλεσε στα στελέχη των δυο καναλιών, καθώς ουδέποτε συζήτησαν τη συνεργασία σε τέτοιο επίπεδο. Άλλωστε, είναι γνωστό πως το φορμάτ είναι ξεπατίκωμα δυο talent σοου και μια προβολή του σε μεγαλύτερη χώρα ίσως να δημιουργήσει ακόμη και νομικά προβλήματα.

Έτσι όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι ελπίδες της Χριστιάνας για διεθνή καριέρα πέφτουν στο κενό.

Στο ίδιο  άρθρο του περιοδικού γράφεται «είπαμε η Ελλάδα έχει οικονομικά προβλήματα, αλλά να πέσει τόσο χαμηλά για το «DanSing»; Πόσα χτυπήματα να δεχθεί η μητέρα πατρίδα; Δεν της φτάνει ο Ανδρέας Γεωργίου;

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top