Πήραν τους δρόμους οι πρόσφυγες στην Ειδομένη…

Πήραν τους δρόμους οι πρόσφυγες στην Ειδομένη…

Συνεχίζουν την απέλπιδα προσπάθεια να περάσει από κάποιο σημείο της ουδέτερης ζώνης Ελλάδας- ΠΓΔΜ, οι πρόσφυγες που έφυγαν νωρίτερα από την Ειδομένη.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, πρόκειται για περίπου 500 ανθρώπους που έφυγαν από τον καταυλισμό, φορτωμένοι με τα υπάρχοντά τους, αποφασισμένοι να βρουν κάποιο αφύλακτο σημείο για να μπουν στη γειτονική χώρα.

Οι πρόσφυγες μπήκαν στο χωριό της Ειδομένης και συνέχισαν να περπατούν από αγροτικούς δρόμους, φτάνοντας μέχρι το χωριό Χαμηλό, απ` όπου συνεχίζουν την πορεία τους. Βρίσκονται δε, υπό τη διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας τους ενημερώνουν ότι ακόμα κι αν περάσουν στην ΠΓΔΜ, θα συλληφθούν από τις αρχές της γειτονικής χώρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE