ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Nτου» σε sex shop έκανε η Αστυνομία – Πωλούσε κινέζικα βιάγκρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Nτου» σε sex shop έκανε η Αστυνομία – Πωλούσε κινέζικα βιάγκρα

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη sex shop πέρασε γύρω στις 1 το μεσημέρι της Τρίτης, (15/3) η Αστυνομία στη Λευκωσία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μεταξύ των ωρών 10π.μ. – 3μ.μ. της Τρίτης, (15/3) , μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνες με δικαστικά εντάλματα σε δύο καταστήματα και μια οικία στη Λευκωσία.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν στο ένα κατάστημα και κατασχέθηκαν 29 τζελ, 530 χάπια και 29 σπρέι που πιστεύεται ότι είναι ψευδεπίγραφα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς και διάφορα έντυπα και άλλα έγγραφα. Εξάλλου, στο δεύτερο κατάστημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάπια και ένα σπρέυ που επίσης πιστεύεται ότι είναι ψευδεπίγραφα. 


Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις από το Τμήμα Τελωνείων και τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες. 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές και τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top