«Γιατί;» φωνάζει ο ιδιοκτήτης – Ξηλώνουν πρατήριο καυσίμων στη Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

«Γιατί;» φωνάζει ο ιδιοκτήτης – Ξηλώνουν πρατήριο καυσίμων στη Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Δικαστικοί επιδότες από τις 9:00 το πρωί, της Πέμπτης, (17/3) έστησαν επιχείρηση ξηλώματος πρατηρίου καυσίμων στη Λάρνακα.

Ξηλώνουν  πρατήριο καύσιμων, επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή στην περιοχή Δροσιάς στη Λάρνακα, δικαστικοί επιδότες.   

Οι άνθρωποι στο πλαίσιο της δουλειάς τους, πολιτισμένα έφθασαν γύρω στις 9 το πρωί στο βενζινάδικο για την εκτέλεση δικαστικού εντάλματος για χρέη. Όταν ο ιδιοκτήτης δεν συνεργαζόταν  κλήθηκε η Αστυνομία. Μέλη της δύναμης έφτασαν στην περιοχή και έφραξαν με μοτοσυκλέτες τις εισόδους και εξόδους του πρατηρίου.

Βγάζουν αντλίες, κατεβάζουν πινακίδες και έκλεισαν το ηλεκτρικό ρεύμα.  Ο ιδιοκτήτης φωνάζει «γιατί; Αυτός μου χρωστάει…πρόκειται για λάθος».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.