ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στο Σούνι – Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Edward

ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στο Σούνι – Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Edward

Σε συναγερμό βρίσκεται το ΤΑΕ αλλά και ολόκληρη η Αστυνομία Λεμεσού αφού πληροφορία κάνει λόγο για πτώμα στο χωριό Σούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline το πτώμα εντόπισε κυνηγός νωρίς το πρωί του Σαββάτου 19/3 σε χαράδρα με τις αρχές να εικάζουν ότι πρόκειται για τον 70χρονο Άγγλο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, Edward Niger, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τις 3 Μαρτίου.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.