Εντοπισμός πτώματος στη Λεμεσό: Βρέθηκε γυμνό και σε κατάσταση τυμπανισμού - Σχεδόν βέβαιο ποιος είναι

Εντοπισμός πτώματος στη Λεμεσό:  Βρέθηκε γυμνό και σε κατάσταση τυμπανισμού - Σχεδόν βέβαιο ποιος είναι

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 19/3 η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πτώμα μέσα σε χαράδρα στην περιοχή του χωριού Σούνι.

Αστυνομικές δυνάμεις και μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν αμέσως στην περιοχή εντοπίζοντας το πτώμα εντελώς γυμνό και σε κατάσταση τυμπανισμού με τα ρούχα να είναι πεταμένα σε ψηλότερο σημείο του λόφου.

Στη σκηνή μετέβηκε για αυτοψία ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Το πτώμα είχε εντοπίσει κυνηγός ενώ αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί με πάσα βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον Edward Niger, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τις 3 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στο Σούνι – Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Edward

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE