Β.Παπαδόπουλος: Η Κυβέρνηση δεν ασχολείται με δήθεν αποκαλύψεις Σιζόπουλου

Β.Παπαδόπουλος: Η Κυβέρνηση δεν ασχολείται με δήθεν αποκαλύψεις Σιζόπουλου

Η Κυβέρνηση «δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα όσα δήθεν αποκαλύπτει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ», δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της ΕΔΕΚ.

Όταν και εφόσον καταλήξουμε σε σχέδιο λύσης του Κυπριακού, ο λαός θα έχει την ευκαιρία να έχει πλήρη και εξαντλητική ενημέρωση, πρόσθεσε. «Τότε και μόνον τότε ο καθένας θα μπορεί σφαιρικά να κάνει τις οποιεσδήποτε συγκρίσεις» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, είπε ότι η Κυβέρνηση «επιθυμεί να συστήσει υπομονή, υπευθυνότητα και ευθύνη».

Είπε, εξάλλου, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να επαναλάβει «με τον πλέον κατηγορηματικό και έντονο τρόπο ότι ο σεβασμός του είναι απόλυτος για την απόφαση του κυπριακού λαού το 2004 να απορρίψει το σχέδιο Ανάν με ποσοστό 76%».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE