Ληστεία με μαχαίρι στη Λεμεσό – Μίλησε «σπαστά» αγγλικά στην υπάλληλο

Ληστεία με μαχαίρι στη Λεμεσό – Μίλησε «σπαστά» αγγλικά στην υπάλληλο

Ληστεία περιπτέρου με την απειλή μαχαιριού διαπράχθηκε στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, γύρω στις 21:20 το βράδυ της Τετάρτης 24/3.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος άντρας φορούσε μια προσωπίδα χρώματος μαύρου και σε σπαστά αγγλικά ζήτησε από την υπάλληλο του ταμείου τα λεφτά.

Έντρομη η γυναίκα έδωσε συνολικά στον δράστη το ποσό των 201 ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα.

Ακολούθως ο άντρας τράπηκε σε φυγή ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει τις μαρτυρίες καθώς επίσης και το κλειστό κύκλωμα όπου κατέγραψε τις κινήσεις του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για ΑΤΑ: Βλέπει ξεχωριστά εργοδότες και συντεχνίες ο Υπουργός Εργασίας εν μέσω απειλής για απεργία

Κρίσιμες επαφές για ΑΤΑ: Βλέπει ξεχωριστά εργοδότες και συντεχνίες ο Υπουργός Εργασίας εν μέσω απειλής για απεργία

Ξεχωριστές συναντήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα της ΑΤΑ, σύμφωνα με όσα είπαν στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ της ΣΕΚ, Ανδρέας Μάτσας και ο ΓΓ της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE