ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτή είναι η κυπριακή start-up που διακρίθηκε στο εξωτερικό!

Αυτή είναι η κυπριακή start-up  που διακρίθηκε στο εξωτερικό!

Η ταυτότητα της εταιρείας που θα λάβει στήριξη από ολλανδικό πρόγραμμα επιτάχυνσης ανάπτυξης επιχειρήσεων.

Η ελληνική-κυπριακή startup επιχείρηση VesselBot επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1700 εταιρείες από όλο τον κόσμο από το PortXL, ένα Ολλανδικό πρόγραμμα επιτάχυνσης ανάπτυξης επιχειρήσεων (accelerator) με έδρα το λιμάνι του Ρότερνταμ.

Το PortXL είναι το πρώτο acceleration program για tech startups τα οποία δραστηριοποιούνται σε σχετικές αγορές αλλά και στην ίδια την αγορά της ναυτιλίας. Ο θεσμός ξεκίνησε από το λιμάνι του Ρότερνταμ με την πλήρη στήριξη των εταιρειών Van Oord, Vopak, Boskalis, Damen, Heineken, Rabobank, και EY.

Στις 7 & 8 Μαρτίου 2016, κατά τη διάρκεια των ημερών της τελικής επιλογής, 19 startups από όλο τον κόσμο παρουσίασαν τις εταιρίες τους σε κοινό άνω των 160 μεντόρων, επενδυτών και experts της αγοράς. Τα 12 καλύτερα επιλέχτηκαν για το acceleration πρόγραμμα του PortXL, μεταξύ των οποίων και το ελληνικό-κυπριακό ship-chartering marketplace, VesselBot.

Οι μέντορες του PortXL θα εκπαιδεύσουν την Ελληνοκυπριακή εταιρία για τρεις μήνες γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, business model innovation, business development και ethics. Αυτή η επαγγελματική υποστήριξη, θα βοηθήσει το VesselBot να οδηγηθεί στη βέλτιστη ανάπτυξη του. Στις 30 Ιουνίου το VesselBot θα παρουσιάσει την πρόοδο του σε ένα κοινό άνω των 1.000 ατόμων. Δημοσιογράφοι, συνεργάτες και επενδυτές θα γιορτάσουν μαζί τους την ολοκλήρωση του προγράμματος ελπίζοντας πως θα οδηγήσουν την επιχείρηση στο επόμενο στάδιο!

Η ταυτότητα της Vesselbot

To Vesselbot είναι μια καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα ναύλωσης πλοίων εμπορικής ναυτιλίας, η οποία θα επιτρέπει τόσο στους Πλοιοκτήτες, όσο και στους Ναυλωτές να εντοπίζουν τον ιδανικό αντισυμβαλλόμενο. Ο στόχος και το όραμα του Vesselbot είναι να παράσχει στην παγκόσμια αγορά της Ναυτιλίας ένα νέο τεχνολογικό εργαλείο, μέσω του οποίου θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, επιτυγχάνοντας έτσι μείωση στα λειτουργικά κόστη, καθώς και στον απαιτούμενο χρόνο για την διεκπεραίωση ναυλώσεων, με αποτέλεσμα την αύξηση των κερδών και των δυο εμπλεκόμενων μερών.
 
Website: www.Vesselbot.com
E-mail: [email protected]
Τηλ: +30 695192 8830

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top