ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Προς τη Βουλή πορεύονται οι πατατοπαραγωγοί! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Προς τη Βουλή πορεύονται οι πατατοπαραγωγοί! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από ενημέρωση που έτυχαν οι διαμαρτυρόμενοι πατατοπαραγωγοί στο λιμάνι Λεμεσού, για την άρση των μέτρων από όλες τις συντεχνίες εκτός της ΠΕΟ, αποφάσισαν να μεταθέσουν τη διαμαρτυρία τους στη Βουλή.

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Σε δηλώσεις του παρευρισκόμενος στη διαμαρτυρία είπε αποκλειστικά στο «ThemaOnline» ότι αναμένουν απάντηση για τη στάση της ΠΕΟ στις 18:00 και θα αποφασίσουν για την εξέλιξη των μέτρων κατόπιν αυτής της ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Άρση των απεργιακών μέτρων στο λιμάνι Λεμεσού

Η διαμαρτυρία στο λιμάνι Λεμεσού

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης (24/03) οι πατατοπαραγωγοί στο λιμάνι Λεμεσού και ενδέχεται κλιμάκωση, με τη συνοδεία μάλιστα βουλευτών της επαρχίας Αμμοχώστου.

Περίπου 100 πατατοπαραγωγοί μετέβησαν με τα τρακτέρ τους στο λιμάνι, διαμαρτυρόμενοι για τη μη εκφόρτωση και εξαγωγή 50 - 60 εμπορευματοκιβωτίων με πατάτες. Ενημέρωσαν πάντα στον ίδιο τόνο ότι αν δεν εκφορτωθούν σήμερα οι πατάτες, τότε θα καταστραφούν.

Ο Λιμενάρχης Λεμεσού Γιώργος Πούρος δήλωσε στο «Πρωινό Δρομολόγιο» ότι στο λιμάνι Λεμεσού, υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 1800 εμπορευματοκιβώτια που αναμένουν να εκφορτωθούν. Οι απεργοί, πρόσθεσε, εξυπηρετούν φορτία με ευπαθή προϊόντα και κρουαζιερόπλοια.

Σε μια προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων και Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Συγκοινωνιών Αλέκος Μιχαηλίδης θα έχει στη μία μετά το μεσημέρι, συνάντηση με τις συντεχνίες των εργαζομένων.

Έντονη παρουσία έχει η αστυνομία στο σημείο και διοργανώνει κλιμάκωση των μέτρων με επιστράτευση της ΜΜΑΔ, με σκοπό την αποτροπή του μπλοκαρίσματος της σημαντικής οδικής αρτηρίας που περνά κοντά από το λιμάνι, συγκεκριμένα της οδού Φρανκλίνου Ρούσβελτ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top