ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συννεφιά όλο το Σαββατοκύριακο... Να χορέψουμε το χορό της βροχής;

Συννεφιά όλο το Σαββατοκύριακο... Να χορέψουμε το χορό της βροχής;

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από το απόγευμα.

Το Σάββατο (26/03) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές κυρίως νεφώσεις, ενώ σταδιακά το απόγευμα θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως σύντομα θα παρατηρούνται σε αρκετές περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα και το βράδυ δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top