Μηνύματα στον Δήμαρχο Πάφου από Αθήνα: «Σταμάτα γιατί θα φας το κεφάλι σου»

Μηνύματα στον Δήμαρχο Πάφου από Αθήνα: «Σταμάτα γιατί θα φας το κεφάλι σου»

Η λογική επιμονή του Δημάρχου Πάφου να αναδειχθεί το σκάνδαλο με τη διαχείριση απορριμμάτων και να οδηγηθούν ενώπιον δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι, έχει αρνητικές παρενέργειες για τον ίδιο.

Σύμφωνα με τον συνάδελφο Κώστα Νάνο («Πολίτης»), ο Φαίδωνας Φαίωνος, περί ου ο λόγος, έγινε αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων από την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, γνωστός Ελλαδίτης παράγοντας φέρεται να μετέφερε στον κ.  Φαίδωνος «συμβουλή» από έμπιστο πρόσωπο των υπόπτων της Helector να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση γιατί «θα φάει το κεφάλι του».

Ο κ. Φαίδωνος μάλιστα έχει ενημερώσει την Αστυνομία γι΄ αυτή την απειλή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE