LIFESTYLE

Μακάρι να ήταν ψέμα: Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ο Παντελής πριν το θανατηφόρο δυστύχημα! Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις

Μακάρι να ήταν ψέμα: Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ο Παντελής πριν το θανατηφόρο δυστύχημα! Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις

Ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από ενάμιση μήνα, όπως προκύπτει από την αιματολογική και τοξικολογική εξέταση που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της Τροχαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της έγκυρης εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ », η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).

Την ίδια ώρα στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Ο εντοπισμός της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του οδηγού του ΙΧ αναμένεται να είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας στη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Κρίσιμες παράμετροι θα είναι η ταχύτητα τη στιγμή της εκτροπής του οχήματος αλλά και η καταλληλότητα των παλαιών κιγκλιδωμάτων -η γέφυρα κατασκευάστηκε το 1969 και ήταν η πρώτη αερογέφυρα εν Ελλάδι- που εισήλθαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και προκάλεσαν σημαντικούς τραυματισμούς στους επιβάτες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top