Ηχηρά τα ονόματα της κριτικής επιτροπής του «Like a Star»! Όλοι εξ Ελλάδος!

Ηχηρά τα ονόματα της κριτικής επιτροπής του «Like a Star»! Όλοι εξ Ελλάδος!

Τα ανακοίνωσε με ενθουσιασμό η Χριστιάνα Αριστοτέλους από την εκπομπή της, την Τρίτη, 29 Απριλίου...Την επιτροπή απαρτίζουν ένας τραγουδιστής, μια μουσικοσυνθέτης και ένας παρουσιαστής.

Το «Like a Star» είναι το νέο talent show του καναλιού του Αρχαγγέλου, το οποίο αναμένεται να είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Xfactor στην Κύπρο.

Το Mega θέλει να προλάβει την πρεμιέρα του X-Factor στο Σίγμα και για το λόγο αυτό έχει βρει τα 3 μέλη της κριτικής επιτροπής. Νέοι, ταλαντούχοι, άτομα που απασχολούν με τα επαγγελματικά τους κυρίως, τα ΜΜΕ. 

Και τα ονόματα αυτών: Λάμπης Λιβιεράτος, Σάννυ Μπαλτζή και ο παρουσιαστής του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» Πέτρος Πολυχρονίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE