ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα νέα για τον μικρό Λάμπρο! «Ο άγγελος μας έχει επανέλθει» Έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης

Ευχάριστα νέα για τον μικρό Λάμπρο! «Ο άγγελος μας έχει επανέλθει» Έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης

Απ΄ ότι φαίνεται οι προσευχές όλων των Κυπρίων εισακούστηκαν και ο μικρός Λάμπρος, η ιστορία και το πρόβλημα υγεία τους οποίου έχει συγκινήσει όλο το νησί, δείχνει σημάδια βελτίωσης στην υγεία του.

Μέσα από τη επίσημη σελίδα για στήριξη του μικρού Λάμπρου στο Facebook ανέβηκε ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα, αφού η μεταφορά του από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ αποδείχτηκε χωρίς υπερβολή σωτήρια. Στην Αμερική του έδιναν μηδαμινές ελπίδες, ωστόσο οι γιατροί στο Ισραήλ κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το 3χρονο αγγελούδι.

«Ο Θεός είναι μαζί του, οι ευχές και οι προσευχές σας τον συντροφεύουν. 
Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας αφού οι ανάγκες είναι μεγάλες, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά»

Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

Ο μικρός μας άγγελος έχει επανέλθει! Το παλεύει καθημερινά χωρίς να τα παρατά, ενώ μέχρι στιγμής έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Το στάδιο της επαναφοράς από την κωματώδη κατάσταση που ήταν για μια περίοδο 2 ½ περίπου μηνών το έχει ξεπεράσει με την δύναμη ψυχής του, την πίστη του και τον αγώνα ΖΩΗΣ! Για άλλη μια φορά μαζί με την στήριξη της Ισραηλινής ιατρικής ομάδας που γνωρίζει καλά την περίπτωση του Λάμπρου και τον τρόπο που αντιδρά, μπόρεσαν να του παρέχουν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν άμεσα, αφού από την δεύτερη κιόλας μέρα άφιξης του στο Ισραήλ είχε αρχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή του. Παρόλο που οι γιατροί στην Αμερική του έδιναν μηδαμινές ελπίδες για να κρατηθεί στην ζωή τους διέψευσε.

Θεωρούσαν ότι λόγο της κρισιμότητας και περιπλοκότητας της κατάστασής στην οποία ήταν όταν είχε μεταβεί και υποβληθεί σε εξειδικευμένες επεμβάσεις για βελτίωση της υγείας του, ότι δεν θα τα κατάφερνε, ενώ η επέμβασεις λειτούργησαν με θετικά αποτελέσματα όπως διαφάνηκε . Φυσικά η πολύ σπάνια και σοβαρή ασθένεια παραμονεύει και γίνεται προσπάθεια με κάποιες φαρμακευτικές αγωγές και στήριξη να αντιμετωπισθεί. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει επιπλέον η ιατρική στα χέρια της στον χρόνο που δίνετε παράταση ζωής στον Λάμπρο.

Παρά την άνιση μάχη που δίνει, τις αβέβαιες πιθανότητες για επιβίωση, αντιστέκεται σε όλες τις δυσκολίες και την κούραση της παρενέργειες των φαρμάκων όλα αυτά τα χρόνια. Προβάλλει μια δύναμη, έχει μια ευλογία, ένα χάρισμα, είναι άξιος θαυμασμού και σεβασμού. Μέσα από τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες του μας διδάσκει την αξία και τον σκοπό της ζωής, μας υπενθυμίζει και μας αναδεικνύει την δύναμη ψυχής που κρύβει ο κάθε άνθρωπος. Ο Θεός είναι μαζί του, οι ευχές και οι προσευχές σας τον συντροφεύουν. 

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας αφού οι ανάγκες είναι μεγάλες, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο όνομα του πατέρα Παντελης Καλλενος .

Τράπεζα Κύπρου:
Αρ. Λογαριασμού 011900003645.
IBAN: CY20 0020 0195 0000 3570 2074 4001 
SWIFT ( BIC ) : BCYPCY2N

Ελληνική Τραπεζα :
Αρ. Λογαριασμού : 1351002480201
IBAN: CY09 0050 0135 0001 3510 0248 0201
SWIFT ( BIC ) : HEBACY2N

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top