Η Αστυνομία καλεί όποιον έχει στοιχεία για σκάνδαλο ΧΥΤΑ - XYTY να τα καταθέσει

Η Αστυνομία καλεί όποιον έχει στοιχεία για σκάνδαλο ΧΥΤΑ - XYTY να τα καταθέσει

Δεν διεξάγονται, ούτε μπορεί να διεξάγονται ανακρίσεις στη βάση δημοσίων δηλώσεων, αναφέρει η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της αναφορικά με δηλώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για τις υποθέσεις ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Παράλληλα, η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε στοιχεία, τα οποία είναι δυνατό να υποβοηθήσουν στη διαλεύκανση των υπό αναφορά υποθέσεων, να τα καταθέσει στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, ώστε να μπορεί να γίνει πλήρης διερεύνησή τους.

Προστίθεται, τέλος, ότι οι ανακρίσεις των συγκεκριμένων υποθέσεων γίνονται κατόπιν αξιολόγησης μαρτυριών και με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE