Κατέθετε τέσσερις ώρες ο Φαίδωνας - «Καίει» στελέχη της προηγούμενης Κυβέρνησης

Κατέθετε τέσσερις ώρες ο Φαίδωνας - «Καίει» στελέχη της προηγούμενης Κυβέρνησης

Έδωσε στοιχεία με παραπομπές σε συγκεκριμένα περιστατικά και συμβάντα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Η κατάθεση του προς τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείο ξεκίνησε στις 11:21  το πρωί της Τρίτης (05/04) και ολοκληρώθηκε γύρω στις 14:35 το μεσημέρι.

Στην κατάθεση του ο Δήμαρχος Πάφου, αναφέρθηκε σε τέσσερα πρόσωπα, τα οποία όπως ισχυρίζεται,  είχαν άμεση εμπλοκή ώστε τα συμβόλαια για τα ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ για να  κατακυρωθούν στον όμιλο εταιρειών Μπόμπολα ο ιδιοκτήτης της οποίας ακόμη δεν έχει ανακριθεί καθώς οι αρχές αναμένουν την έκδοση του στην Κύπρο από την Ελλάδα.

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ είχαμε αποκαλύψει τα δυο εκ των τεσσάρων προσώπων που κατονόμασε στην κατάθεση του.

Ο κ. Φαίδωνος μίλησε για δυο υψηλόβαθμα πρόσωπα του Υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία θεωρεί πως έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά την περίοδο που ετοιμάστηκαν οι φωτογραφικοί όροι.

Διαβάστε ακόμη: Δίνει κατάθεση ο Φαίδωνας για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ – Ποιους θα «δώσει» στη Αστυνομία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE