ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η συνάντηση με Μπόμπολα και η επιταγή που είχε εκδώσει ο Τάσσος Παπαδόπουλος - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η συνάντηση με Μπόμπολα και η επιταγή που είχε εκδώσει ο Τάσσος Παπαδόπουλος - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Αποκάλυψη επιταγής που είχε εκδώσει ο Τάσος Παπαδόπουλος στην εκπομπή Thematofylakas.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρίστος Ορφανίδης, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα περί συνάντησης του Τάσσου Παπαδόπουλου με τον Γιώργο Μπόμπολα, έδωσε τη δική του απάντηση.

Δημοσιοποίησε μια επιταγή στην προσπάθειά του να δείξει ότι ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν τυπικός άνθρωπος, με ήθος και ότι έμπαινε στον κόπο να εκδώσει επιταγές και για τα πιο μικρά ποσά προκειμένου να μην επιβαρύνει το κράτος με αυτά.

Μιλώντας στον συνάδελφο Τάσο Χριστοδούλου, εξήγησε πως όταν ο ίδιος ήταν πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Λάρνακας, κατέθετε στεφάνια εκ μέρους του Τάσου Παπαδόπουλου.

«Όταν δεν μπορούσε να καταθέσει στεφάνι το έκανα εκ μέρους του. Ουδέποτε το πλήρωσε το προεδρικό ή οποιαδήποτε άλλη κρατική υπηρεσία, αν και θα μπορούσε να γίνει τέτοια διευθέτηση» είπε ο κ. Ορφανίδης επιδεικνύοντας και το αντίτυπο της επιταγής για να δείξει ότι ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος δεν δεχόταν να επιβαρύνει τον φορολογούμενο ούτε και με το πιο μικρό ποσό.

Στην προκειμένη περίπτωση, η επιταγή είχε εκδοθεί για το ποσό των 25 ευρώ και 63 σεντς.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top