ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστελνε πορνό μέσω facebook o 17χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστελνε πορνό μέσω facebook o 17χρονος

Τα έστελνε σε άλλους από το κινητό του!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για διακίνηση αρχείων παιδικής πορνογραφίας μέσω συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, διεξήγαγαν την Τρίτη (05/04) έρευνα στην οικία νεαρού προσώπου ηλικίας 17½ ετών.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο ύποπτος κλήθηκε στα γραφεία του ΓΚΗΕ Αρχηγείου, όπου αναγνώρισε 48 αρχεία εικόνας παιδικής πορνογραφίας, τα οποία παραδέχθηκε ότι απέστειλε ο ίδιος σε χρήστες συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Ο νεαρός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δικανικής εξέτασης των κατασχεθέντων τεκμηρίων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE