ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας : H διαφθορά στην οποία εμπλέκονται όλα τα κόμματα του παλαιοκομματικού κατεστημένου δεν έχει πάτο

Λιλλήκας : H διαφθορά στην οποία εμπλέκονται όλα τα κόμματα του παλαιοκομματικού κατεστημένου δεν έχει πάτο

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας χαρακτήρισε αναχρονιστική πρόνοια την παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων εντός της αίθουσας διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Η πρακτική αυτή όπως είπε οδηγεί σε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των ψηφοφόρων αφού τα κόμματα καταγράφουν όσους ψηφίζουν αλλά κυρίως όσους δεν προσήλθαν να ψηφίσουν ενώ ταυτόχρονα με την παρουσία τους ασκούν ψυχολογική πίεση στους ψηφοφόρους.

Το κόμμα του έχει καταθέσει είπε πρόταση νόμου προκειμένου να καταργηθεί η αναχρονιστική, όπως την χαρακτήρισε, πρόνοια η όποια όπως φάνηκε μέσα από την συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής θα καταψηφιστεί από τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ κρατώντας τους πολίτες σε παρωχημένες εποχές.

Οι Κύπριοι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν , συνέχισε, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν την χώρα μπροστά και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τα κόμματα να ελέγχουν τα πάντα στην κοινωνία και να ελέγχουν τους πολίτες σε κάθε τους κίνηση και σε κάθε τους δράση, δίνοντας τους, όπως ανέφερε, την απάντηση στις 22 Μαΐου.

Ο κ.Λιλλήκας σε δηλώσεις στην Πάφο όπου περιόδευσε σε κρατικές υπηρεσίες και ημικρατικούς οργανισμούς μαζί με τους υποψηφίους του κόμματος του στην εκλογική περιφέρεια Πάφου αναφέρθηκε και στο θέμα των σκανδάλων λέγοντας ότι οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι η σήψη και η διαφθορά στην οποία εμπλέκονται όλα τα κόμματα του παλαιοκομματικού κατεστημένου δεν έχει πάτο.

Όσο περισσότερες έρευνες γίνονται, συνέχισε, τόσο περισσότερα σκάνδαλα ανακαλύπτονται. Είναι τραγικό και προκλητικό ταυτόχρονα, συνέχισε, να ακούνε οι πολίτες τους εκπροσώπους των κομμάτων που συμμετέχουν σε όλα τα σκάνδαλα να διαπληκτίζονται για το ποιος ευθύνεται περισσότερο για τα σκάνδαλα αυτά αλλά και να επαγγέλλονται την κάθαρση.

Τα κόμματα που έχουν εκπροσώπους τους σε όλα τα σκάνδαλα και είναι μέρος του προβλήματος και της διαπλοκής, δεν μπορούν να φέρουν την κάθαρση, κατέληξε ο Γιώργος Λιλλήκας. Και εδώ κατέληξε είναι η ευθύνη των πολιτών κατά πόσο θα επιλέξουν να διαιωνίσουν ένα διεφθαρμένο σύστημα ή να εμπιστευτούν δυνάμεις όπως η Συμμαχία Πολιτών που φέρνει το νέο , το διαφορετικό και την αλλαγή κατέληξε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top