LIFESTYLE

Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 39 της η «Μιλάγκρος» που βλέπαμε και αγαπήσαμε στο ΡΙΚ2

Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 39 της η «Μιλάγκρος» που βλέπαμε και αγαπήσαμε στο ΡΙΚ2

Η Natalia Oreiro γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, όταν “έμπαινε” στα σπίτια μας ως Milagros. Η “ατίθαση” ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας που έχει λατρευτεί από πολλά παιδιά και γυναίκες είναι γεννημένη στις 19 Μαΐου 1977. Είναι σήμερα δηλαδή 39 ετών.

Μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ2 έγινε γνωστή και στην Κύπρο, με πολλά κορίτσια και αγόρια στα σχολικά διαλείμματα να συζητούν για τον θυελλώδη έρωτα της με τον Ίβο (Facundo Arana). 

Η σειρά που προβλήθηκε στο νησί μας γύρω στο 2004 ( είναι γυρισμένη μάλιστα 2-3 χρόνια προηγουμένως) κέρδιζε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης για αυτό και ψάξαμε και εντοπίσαμε την Natalia Oreiro η οποία παραμένει πανέμοφη και εκθαμβωτική, με τον χρόνο να της έχει φερθεί ομολογουμένως πολύ καλά.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας να την έχουμε χάσει, όμως, στη Λατινική Αμερική εξακολουθεί να ακολουθεί πετυχημένη καριέρα στη σόουμπιζ και μάλιστα, πρόσφατα, εξέπληξε κοινό και κριτικούς μέσα από την ερμηνεία της στην ταινία «Among Cannibals» όπου υποδύθηκε μία γυναίκα που πέφτει θέμα σεξουαλικής κακοποίησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ναταλία Ορέιρο: Δες πώς είναι σήμερα η «Μιλάγκρος, η ατίθαση [photos]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top