ΛΕΜΕΣΟΣ: «Θα σου κάψω το ιατρείο…» Απειλές για τη ζωή του και όχι μόνο δέχθηκε 67χρονος! Δανεικά και αγύριστα 230 χιλιάρικα

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Θα σου κάψω το ιατρείο…» Απειλές για τη ζωή του και όχι μόνο δέχθηκε 67χρονος! Δανεικά και αγύριστα 230 χιλιάρικα

Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε η αστυνομία στη Λεμεσό, μετά την καταγγελία 67χρονου γιατρού ότι τα τελευταία χρόνια είχε δανείσει συνολικά 230 χιλιάδες ευρώ στον ύποπτο και όταν τα ζήτησε πίσω, εισέπραξε απειλές κατά του ιδίου, της οικογένειας και της περιουσίας του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο παραπονούμενος άρχισε να δανείζει χρήματα στον Ρουμάνο από το 2013,  ενώ όταν σε κάποια στιγμή ζήτησε την επιστροφή τους, ο 45χρονος άρχισε να τον απειλεί ότι θα κάψει το ιατρείο του και θα κάνει κακό στην οικογένεια του και στον ίδιο.
 
Ο γιατρός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, συνέχισε να του δίνει χρήματος, δανειζόμενος και ο ίδιος από άλλα πρόσωπα, όταν τελικά αποφάσισε να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον 45χρονο.
 
Ο 45χρονος, που αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

\ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE