ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονη δάγκωσε και έδειρε Αστυνομικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονη δάγκωσε και έδειρε Αστυνομικούς

Δεν φτάνει που ήταν μες την παρανομία η 30χρονη,η οποία εντοπίστηκε στο Κίτι, αντέδρασε σε έλεγχο της Τροχαίας. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας, 1¼, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που διενεργούσαν εκστρατεία για τροχαίες παραβάσεις, ανέκοψαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο που κινείτο με κλειστά τα φώτα πορείας στη Λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι.

Το αυτοκίνητο οδηγείτο από κοπέλα ηλικίας 30 χρόνων, από τη Μολδαβία, έχοντας στη θέση του συνοδηγού την κόρη της ηλικίας 5 χρόνων.

Αστυνομικός ζήτησε από την κοπέλα να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης ωστόσο αυτή αρνήθηκε να το πράξει και άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία, δαγκώνοντας το μέλος της Δύναμης στον αριστερό αντίχειρα. Η νεαρή επιτέθηκε στη συνέχεια σε άλλους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στη σκηνή, προκαλώντας τους με τα χέρια της πραγματική σωματική βλάβη.

Η κοπέλα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και άδεια οδηγού και χωρίς να φέρει τη ζώνη ασφαλείας ενώ συνέχισε να αρνείται να δώσει δείγμα για προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου στην παρουσία του δικηγόρου της κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Τρία μέλη της Αστυνομίας που τραυματίστηκαν από την επίθεση της 30χρονης διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top