LIFESTYLE

Πόσα θα πάρει η Αριστοτέλους από τη διαφημιστική καμπάνια των Αλφα Μεγα;

Πόσα θα πάρει η Αριστοτέλους από τη διαφημιστική καμπάνια των Αλφα Μεγα;

Το μυστήριο λύθηκε και όλοι πια ξέρουν τι κρύβεται πίσω από το αινιγματικό «Εγώ» της παρουσιάστριας. Αλλά ένα άλλο ερώτημα ταλανίζει το παγκύπριο...

Πλέον ξέρουμε ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι η νέα πρέσβειρα των υπεραγορών Αλφα Μεγα.

Με το σλόγκαν «Εγώ…ΑΛΦΑΜΕΓΑ», στη νέα διαφημιστική καμπάνια οι υπεραγορές Αλφα Μεγα συνδύασαν τις διάφορες καθημερινές στιγμές της Χριστιάνας, με τους βασικούς πυλώνες των προσφορών τους. 

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου: «Η επιλογή της Χριστιάνας ήταν για εμάς μια ξεκάθαρη απόφαση, καθώς είναι ένα από τα ιδιαίτερα αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης στην Κύπρο και ευρύτερα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προσιτή και απλή που με το χαμόγελό της κερδίζει τον καθένα. Θα ήθελα να επισημάνω πως η εν λόγω καμπάνια έρχεται να ενισχύσει την ευρύτερη επικοινωνία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τους καταναλωτές, αφού ήδη στον αέρα βρίσκεται και η εκστρατεία μας, με πρεσβευτή τον σεφ Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί το κύριο μας πρόσωπο για τα φρέσκα προϊόντα».

Πολλοί έσπευσαν να μαντέψουν το ποσό που πήρε η παρουσιάστρια για τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Τα ποσά ποικίλουν, από 3 μηδενικά έως 4. Κάποιοι μάλιστα φτάνουν μέχρι τα 5 μηδενικά. Ειδικά μετά την δημοσιοποίηση των χρημάτων που έλαβε η Άντζελα Δημητρίου για την πασχαλινή διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. 

Εμείς απλά παραθέτουμε τη δήλωση της Χριστιάνας στο instagram «Aρχίσαμε..!!!πολυ χαρουμενη γι αυτη τη συνεργασια καλη μας αρχη..!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top