ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έχω κάνει οτιδήποτε λάθος» ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου ο Ερωτοκρίτου

«Δεν έχω κάνει οτιδήποτε λάθος» ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου ο Ερωτοκρίτου

Tην ακράδαντη πεποίθησή του μέχρι και σήμερα ότι δεν έχει κάνει οτιδήποτε λάθος, εξέφρασε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου αντεξεταζόμενος από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Ηλία Στεφάνου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του κ. Στεφάνου, ο κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε ότι όταν ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης δημοσιοποίησε αποσπάσματα από την έκθεση του Ποινικού Ανακριτή Παναγιώτη Καλλή, ο ίδιος κατάλαβε «ότι είχε ένα σκοπό μόνο, την εκπαραθύρωσή μου από τη Νομική Υπηρεσία». «Εκατάλαβα το και η σύγκρουση ήταν μετωπική», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επέμενε για τα λεχθέντα κατά τη διάρκεια περιστατικού στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο προκάλεσε πλήρη ρήξη στις σχέσεις τους, ότι η Αστυνομία στην έκθεσή της εισηγήθηκε την ποινική δίωξη στην υπόθεση Providencia, ότι ο ίδιος έδωσε οδηγίες να πάει το τρόλεϊ με την υπόθεση στον Γενικό και δεν ρώτησε την αρμόδια λειτουργό του Ποινικού Αρχείου για το θέμα παρά αρκετές μέρες αργότερα γιατί ανέμενε ότι ο κ. Κληρίδης θα διενεργούσε έρευνα, καθώς και ότι πρώτος εισηγήθηκε τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για το περιεχόμενο των καταγγελιών του Στέλιου Κοιλιάρη και πως δεν προηγήθηκε οποιαδήποτε συνάντηση με τον Κώστα Κληρίδη στην οποία τον πληροφόρησε ότι ο ίδιος είχε αποφασίσει να διορίσει ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή.

Εκτός από τις 19 και 21 Απριλίου που έχουν ήδη οριστεί ως δικάσιμοι, δόθηκαν και οι 10, 13 και 16 Μαΐου στις 0900.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top