Πάνω απο 3 εκατομμύρια ευρώ για έξι κυματοθραύστες στον κόλπο Περβολιών

Πάνω απο 3 εκατομμύρια ευρώ για έξι κυματοθραύστες στον κόλπο Περβολιών

Υπογράφηκε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Συμβόλαιο για την κατασκευή έξι παράλληλων κυματοθραυστών στον κόλπο Περβολιών .

 Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Κοινοπραξίας « SEMESCO– ATLASPANTOU J.V. » ο Φίλιππος Ψύλλας.
 
Η δαπάνη του Έργου είναι €2.778.000,00 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Μάιο του 2016 και να συμπληρωθούν σε εικοσιτέσσερις μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE