ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και προσφέρει 2 Υποτροφίες!

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και προσφέρει 2 Υποτροφίες!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Γνωρίστε από κοντά την μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο και ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε.

Θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες αλλά και να κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας!

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στέγασης, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Σας περιμένουμε στις 21 Απριλίου για να σας ξεναγήσουμε στο Πανεπιστήμιό UCLan Cyprus καθώς και στις φοιτητικές μας εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top