Δεν άντεξε και απάντησε η Αριστοτέλους για το φόρεμα! – VIDEO

Δεν άντεξε και απάντησε η Αριστοτέλους για το φόρεμα! – VIDEO

Μεγάλη έγνοια έχουν οι τηλεθεάτριες της εκπομπής «Για Σένα» για τα ρούχα που φοράει η δημοφιλής παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Μία κοπέλα μεταξύ σοβαρού και αστείου κάλεσε την Χριστιάνα Αριστοτέλους να απαντήσει επιτέλους γιατί έβαλε δυο φορές το ίδιο φόρεμα σε διάστημα μερικών ημερών σε δημόσια εμφάνιση της. Η πρώτη φορά στο σόου Dansing for you και η δεύτερη στα Madam Figaro.

H παρουσιάστρια απάντησε ότι το φόρεσε δυο φορές γιατί της αρέσει.

Δείτε το video

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE