ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία Κύπρου: «Θρηνούμε ένα από τα πιο αξιόλογα μας μέλη» - Εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά ο Θωμάς - Που θα τελεστή η κηδεία

Αστυνομία Κύπρου: «Θρηνούμε ένα από τα πιο αξιόλογα μας μέλη» - Εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά ο Θωμάς - Που θα τελεστή η κηδεία

Η Αστυνομία Κύπρου θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του Ανώτερου Αξιωματικού Θωμά Ευθυμίου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι το βράδυ της Παρασκευής 15/4.

Ο Ευθυμίου εγκαταλείπει γυναίκα και τρία παιδιά. Ο ίδιος βρέθηκε λιπόθυμος στο τιμόνι του ιδιωτικού του αυτοκινήτου στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ  στο Στρόβολο  με κατεύθυνση προς την περιοχή Ακρόπολης.

Το περιστατικό είχε συμβεί γύρω στις 22:30 όταν ο αξιωματικός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του στην αριστερή πλευρά προφανώς νιώθοντας ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Οδηγοί που βρίσκονταν πίσω από το όχημα του άτυχου Ευθυμίου σταμάτησαν βλέποντας τον σε λιπόθυμη κατάσταση για να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Αμέσως μετέβηκε στη σκηνή ιχυρή αστυνομική δύναμη αλλά και ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι - Κυκλοφορικό κομφούζιο στην περιοχή

Η κηδεία του Θωμά Ευθυμίου θα τελεστή τη Κυριακή 17/4/16, στις 3μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου (Ηλιούπολη).

Η Αστυνομία Κύπρου μέσω ανάρτησης στο facebook εξέφρασε την βαθύτατη της θλίψη για τον χαμό ενός από τα πιο αξιόλογα μέλη της.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι - Κυκλοφορικό κομφούζιο στην περιοχή​

Στα μαύρα η Αστυνομία Κύπρου - Απεβίωσε τελικά o αξιωματικός που βρέθηκε λιπόθυμος στο τιμόνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top