ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν βοηθούν την ορθή απονομή της δικαιοσύνης οι πολιτικές δηλώσεις, λένε οι δικηγόροι του Β. Ζαννέττου

Δεν βοηθούν την ορθή απονομή της δικαιοσύνης οι πολιτικές δηλώσεις, λένε οι δικηγόροι του Β. Ζαννέττου

Με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο Ηλία Α. Στεφάνου ΔΕΠΕ που εκπροσωπεί τον Βενιζέλο Ζαννέττο στην υπόθεση της Δρομολαξιάς δηλώνει ότι οι όποιες, έστω και καλόπιστες, πολιτικές τοποθετήσεις, μέχρι και την έκδοση της τελικής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δεν επιφέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην ορθή απονομή της δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένης και της διασφάλισης των δικαιωμάτων του πελάτη του.

«Σχετικά με, εκ νέου, πρόσφατες δηλώσεις πολιτικών προσώπων, σχετικά με την εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης του Κακουργιοδικείου Λάρνακας με αρ. 693/2014 (ευρέως γνωστή ως “υπόθεση Δρομολαξιά”), ως υπεράσπιση του καταδικασθέντος Βενιζέλου Ζαννέττου, θέλουμε να τονίσουμε πως, δεν μας εκφράζουν, οι όποιες άμεσες ή έμμεσες αναφορές ή οι όποιοι υπαινιγμοί αφήνονται και τείνουν να συμπεριλάβουν τη δικαστική εξουσία σε ευρύτερο σχέδιο καταδίκης του πελάτη μας», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι η πρωτόδικη απόφαση προσβλήθηκε, ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με συγκεκριμένους, αιτιολογημένους, λόγους έφεσης και πως «σε αυτά τα πλαίσια καλείται να αποφασίσει το Εφετείο, περί της ορθότητας της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης και μόνο».

Δυστυχώς, αναφέρεται, «οι όποιες, έστω και καλόπιστες, πολιτικές τοποθετήσεις, μέχρι και την έκδοση της τελικής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δεν επιφέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην ορθή απονομή της δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένης και της διασφάλισης των δικαιωμάτων του πελάτη μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top