Δεν βοηθούν την ορθή απονομή της δικαιοσύνης οι πολιτικές δηλώσεις, λένε οι δικηγόροι του Β. Ζαννέττου

Δεν βοηθούν την ορθή απονομή της δικαιοσύνης οι πολιτικές δηλώσεις, λένε οι δικηγόροι του Β. Ζαννέττου

Με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο Ηλία Α. Στεφάνου ΔΕΠΕ που εκπροσωπεί τον Βενιζέλο Ζαννέττο στην υπόθεση της Δρομολαξιάς δηλώνει ότι οι όποιες, έστω και καλόπιστες, πολιτικές τοποθετήσεις, μέχρι και την έκδοση της τελικής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δεν επιφέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην ορθή απονομή της δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένης και της διασφάλισης των δικαιωμάτων του πελάτη του.

«Σχετικά με, εκ νέου, πρόσφατες δηλώσεις πολιτικών προσώπων, σχετικά με την εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης του Κακουργιοδικείου Λάρνακας με αρ. 693/2014 (ευρέως γνωστή ως “υπόθεση Δρομολαξιά”), ως υπεράσπιση του καταδικασθέντος Βενιζέλου Ζαννέττου, θέλουμε να τονίσουμε πως, δεν μας εκφράζουν, οι όποιες άμεσες ή έμμεσες αναφορές ή οι όποιοι υπαινιγμοί αφήνονται και τείνουν να συμπεριλάβουν τη δικαστική εξουσία σε ευρύτερο σχέδιο καταδίκης του πελάτη μας», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι η πρωτόδικη απόφαση προσβλήθηκε, ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με συγκεκριμένους, αιτιολογημένους, λόγους έφεσης και πως «σε αυτά τα πλαίσια καλείται να αποφασίσει το Εφετείο, περί της ορθότητας της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης και μόνο».

Δυστυχώς, αναφέρεται, «οι όποιες, έστω και καλόπιστες, πολιτικές τοποθετήσεις, μέχρι και την έκδοση της τελικής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δεν επιφέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην ορθή απονομή της δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένης και της διασφάλισης των δικαιωμάτων του πελάτη μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE