ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Πελάτης ξέχασε το πορτοφόλι του στο ράφι με τις σοκολάτες και η κάμερα κατέγραψε την ύποπτη αντίδραση 69χρονου

Λάρνακα: Πελάτης ξέχασε το πορτοφόλι του στο ράφι με τις σοκολάτες και η κάμερα κατέγραψε την ύποπτη αντίδραση 69χρονου

Υπόθεση κλοπής δια ευρέσεως πορτοφολιού που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1800 ευρώ, διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας εναντίον 69χρονου από την επαρχία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 13.20 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από άνδρα από τη Λεμεσό, ότι γύρω στις εννέα το πρωί είχε μεταβεί σε περίπτερο που βρίσκεται παρά το κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού στη Λάρνακα, όπου αφού αγόρασε και πλήρωσε ένα προϊόν, έφυγε ξεχνώντας να πάρει το πορτοφόλι του που είχε τοποθετήσει στο ράφι με σοκολάτες που ήταν μπροστά από το ταμείο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο το πορτοφόλι του περιείχε το ποσό των 1800 ευρώ, την κυπριακή του ταυτότητα και μια πιστωτική κάρτα.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη του περιπτέρου και από έλεγχο που διενήργησαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διεφάνη ότι ο άνδρας φεύγει από το περίπτερο ξεχνώντας το πορτοφόλι του στο ράφι μπροστά από το ταμείο.

Μετά από 10 περίπου λεπτά στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνεται ηλικιωμένος άνδρας να πλησιάζει το ταμείο, να σηκώνει και να περιεργάζεται το πορτοφόλι και στη συνέχεια να το τοποθετεί ξανά πάνω στο ράφι. Ακολούθως ο ηλικιωμένος φαίνεται να τοποθετεί πάνω από το απολεσθέν πορτοφόλι το δικό του πορτοφόλι, να παίρνει και τα δύο πορτοφόλια και να φεύγει από το περίπτερο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είναι ηλικίας 69 χρόνων και κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή του Καλού Χωριού.

Ανδρες του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο καφενείο και στο σπίτι του 69χρονου και διενήργησαν έρευνες χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ενώ η Αστυνομία εξέδωσε εναντίον του δικαστικό διάταγμα σύλληψης και συνελήφθη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top