ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένοχος για φόνο εκ προμελέτης ο 22χρονος που σκότωσε την μάνα του - Στις 20 Μαΐου η ποινή

Ένοχος για φόνο εκ προμελέτης ο 22χρονος που σκότωσε την μάνα του - Στις 20 Μαΐου η ποινή

Το Κακουργιοδικείο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας θα επιβάλει στις 20 Μαΐου ποινή στον 22χρονο από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του με αιχμηρό αντικείμενο, δηλαδή μαχαίρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30ης Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Βρετανικών Βάσεων κατά τη  πολύωρη διαδικασία της Πέμπτης (21/04) το Κακουργιοδικείο έκρινε το νεαρό ένοχο για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης της μητέρας του 46 χρόνων στις 30 Αυγούστου 2015.

Η ποινή που προβλέπεται σύμφωνα με το Νόμο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης είναι η ισόβια φυλάκιση.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την 20η Μαΐου ως ημερομηνία για επιβολή ποινής στον 22χρονο, ενώ δόθηκαν οδηγίες όπως αυτός εξεταστεί από ψυχίατρο και ετοιμαστεί έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30ης Αυγούστου από την Αστυνομία, αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο της οικογένειας, εκατό περίπου μέτρα από το σπίτι της που βρίσκεται στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Η παθολογοανατόμος που διενήργησε αυτοψία στη σκηνή διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε αριθμό τραυμάτων κυρίως στην περιοχή του λαιμού και στα χέρια, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, δηλαδή μαχαίρι.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top