Το ξέσπασμα του Ματιάμπα για το βάρος του! «Ναι ρε φίλε έχω χοντρύνει

Το ξέσπασμα του Ματιάμπα  για το βάρος του! «Ναι ρε φίλε έχω χοντρύνει

Τον τραγουδιστή τον φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Ξεσπά ο Ησαϊας Ματιάμπα με όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον και το βάρος του. 

Για το βάρος του είπε: «Γενικά εγώ με το βάρος μου παίζω. Έχω θέμα. Γουστάρω το φαί και θέλω να τρώω. Πόσες φορές έχω ακούσει «έχεις χοντρύνει». Ναι ρε φίλε έχω χοντρύνει. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Έχω ακούσει μέχρι και «αυτός έγινε σαν βουβάλι». Και; Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, ας αγαπήσει ο καθένας τον εαυτό του και μετά ας αρχίσει να λέει οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γινόμαστε κακοί προς τους άλλους».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.