ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Έσβησαν όλα» - Ο οδηγός του οχήματος με τους νέους που έπεσαν σε γκρεμό στη Λεμεσό στέλνει μήνυμα προς όλους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Έσβησαν όλα» - Ο οδηγός του οχήματος με τους νέους που έπεσαν σε γκρεμό στη Λεμεσό στέλνει μήνυμα προς όλους

Aπό το πρωί το γύρο της Κύπρου κάνει η είδηση ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής, (22/4), μία παρέα νέων στη Λεμεσό γλίτωσε πραγματικά «από του χάρου τα δόντια», όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων. Η ιστοσελίδα μας, ΤοThemaOnline, έψαξε και βρήκε τους νεαρούς.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

«Φοράτε ζώνη και κράνος, γιατί κάποιος σας περιμένει στο σπίτι», το σλόγκαν της Αστυνομίας Κύπρου χρησιμοποίησε, ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, με επιβαίνοντες άλλους τρεις νέους,  το οποίο έπεσε σε γκρεμό και σώθηκαν, για να στείλει μήνυμα προς όλους τους οδηγούς ότι πρέπει όταν είναι στο τιμόνι να λαμβάνουν μέτρα προστασίας.

Οι τέσσερις νέοι, ο Γιώργος, που ήταν ο οδηγός, 20 ετών, ο συνοδηγός φίλος του 19 ετών, και τα δυο κορίτσια ηλικίας, 17 και 18 ετών είναι σήμερα στη ζωή,  παρά την εφιαλτική περιπέτεια που έζησαν, το βράδυ της Παρασκευής, (22/4), διότι φορούσαν όλοι τους (ακόμα και οι κοπέλες στα πίσω καθίσματα), ζώνες ασφαλείας.

Ο Γιώργος, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατούνται προληπτικά για παρακολούθηση εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και βρέθηκαν στο γκρεμό βάθους 30 μέτρων.

Επιχείρησε να αποφύγει αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω τους!

Ήταν 30 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα όταν ο Γιώργος και οι φίλοι του με οδηγό τον ίδιο κατευθύνονταν προς το ημιορεινό χωριό της Λεμεσού, Μοναγρούλι, όταν σε κάποιο ανηφορικό σημείο του δρόμου, έξω από την Ασγάτα ο νεαρός επιχείρησε να αποφύγει όχημα που ερχόταν κατά πάνω τους, από την αντίθετη πλευρά.

Όπως  ανέφερε, δεν θυμάται τι αυτοκίνητο ήταν, μόνο δυνατά φώτα είδε και κάποιον να έρχεται προς το μέρος τους. Ενστικτωδώς για να αποφύγει την σύγκρουση έστριψε το τιμόνι προς τα δεξιά που ήταν ο γκρεμός.  Στα αριστερά υπήρχε βουνό.

Έσβησαν όλα

Το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους μέσα άρχισε να πέφτει στο γκρεμό. «Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν σκέφτηκα τίποτε έσβησαν όλα. Θυμάμαι το αυτοκίνητο να κάνει επανειλημμένα τούμπες και τα πράγματα μας να πετάγονται έξω», είπε ο Γιώργος.

Όταν τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε οι τέσσερις νέοι βγήκαν έξω.

Mας έσωσε ο Άης Γιώρκης 

 «Όταν σταθήκαμε όρθιοι δεν πιστεύαμε ότι είμαστε ζωντανοί. Είχαμε Άγιο. Ήταν ο Άης Γιώρκης, σήμερα, 23 Απριλίου, είναι η γιορτή μου. Είμαστε εδώ και χαμογελάμε», ανέφερε ο νέος.

Τρέξαμε να απομακρυνθούμε υπό το φόβο φωτιάς

«Όταν κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και είδαμε ότι είμαστε όλοι καλά, τρέξαμε να απομακρυνθούμε από το αυτοκίνητο, υπό το φόβο μήπως και θα ξεσπούσε φωτιά. Το μόνο που μας έμεινε από τα προσωπικά μας πράγματα, ήταν το κινητό τηλέφωνο του φίλου μου (συνοδηγού), το οποίο είχε στην τσέπη του. Μετά ενώ ανεβαίναμε τον γκρεμό είδα ανάμεσα στα δέντρα το φωτάκι, από το κινητό μου. Τυχαία κτυπούσε εκείνη την ώρα. Με έπαιρνε ένας άλλος φίλος μας, που μας περίμενε στη Λεμεσό για έξοδο.Το απάντησα και όταν του αφηγήθηκα τι είχαμε μόλις πάθει, δεν μπορούσε να το πιστέψει, νόμισε ότι του έκανα πλάκα», πρόσθεσε ο Γιώργος.

Μετά από 15 λεπτά ανάβασης οι τέσσερις κατάφεραν να ανέβουν σώοι πάνω στο δρόμο. Οι δικοί τους είχαν ήδη καλέσει ασθενοφόρα και την Αστυνομία και να έρθουν να τους παραλάβουν.

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα – Έχει παντού αίματα

«Οι δικοί μας είναι ψύχραιμοι, αφού είδαν ότι είμαστε καλά. Με το φως της επόμενης ημέρας κάποιοι πήγαν στο σημείο και μάζεψαν τα πράγματα μας από την πλαγιά. Θερίσαμε τα πάντα. Δέντρα, ελιές. Το αυτοκίνητο είναι εκεί στο γκρεμό. Καταστράφηκε ολοσχερώς. Παντού έχει αίματα», κατέληξε.

Οι επιβαίνοντες του οχήματος κρατήθηκαν για ορισμένες ώρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικούς λόγους. Φέρουν μονάχα κάποιες εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους… 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top