ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λεμεσού! Έδειραν αδέρφια – Τι υποστηρίζει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λεμεσού! Έδειραν αδέρφια – Τι υποστηρίζει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συμπλοκές και άγριο ξύλο έπεσε στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι γύρω στις 9.30 βράδυ της Κυριακής (25/04)  49χρονος μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, κατευθυνόταν με το όχημά του στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, έχοντας ως επιβάτης τον 16χρονο γιο του.

Σε κάποιο σημείο, νεαρά πρόσωπα που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο φώναξαν στον 16χρονο γιο του να κατέβει για να συζητήσουν.

Οι πιο πάνω εξήλθαν του οχήματος, ενώ στη συνέχεια στο μέρος κατέφθασαν και τα δύο άλλα παιδιά του 49χρονου, ηλικίας 24 και 26 χρόνων αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν τα πιο πάνω πρόσωπα με την ομάδα των νεαρών προσώπων, οι τελευταίοι επιτέθηκαν και κτύπησαν τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Με τη λήξη του επεισοδίου όλοι απομακρύνθηκαν από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια ο 24χρονος επέστρεψε στο μέρος, όπου δέχθηκε επίθεση από άγνωστο αριθμό νεαρών προσώπων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο κλήθηκε στην περιοχή όπου παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα ρινικού οστού, καθώς επίσης εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να κρατηθεί για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συμπλοκές στην οδό Ανεξαρτησίας! Θερμό επεισόδιο με έναν τραυματία

                

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top