LIFESTYLE

Εξιτήριο για Ζυγούλη! Διάψευση από Ρουβά για όνομα παιδιού! Δεν θα είναι Κωνσταντίνος ούτε Νικόλας! VIDEO

Εξιτήριο για Ζυγούλη! Διάψευση από Ρουβά για όνομα παιδιού! Δεν θα είναι Κωνσταντίνος ούτε Νικόλας! VIDEO

Το διάσημο ζεύγος θα ακολουθήσει την πεπατημένη όσον αφορά στο όνομα του παιδιού τους, αλλά και την συμβουλή της αγαπημένης τους, Ελένης Μενεγάκη...

Η Κάτια Ζυγούλη μαζί με το νεογέννητο γιο της πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο. Φυσικά στο πλευρό τους είχαν τον τρισευτυχισμένο μπαμπά, Σάκη Ρουβά.

«Τετραπλά ευτυχισμένη» ήταν η πρώτη δήλωση της Κάτιας Ζυγούλη εξερχόμενη από το μαιευτήριο και κρατώντας στην αγκαλιά το γιο της. Και πρόσθεσε: «Ήταν εύκολη η εγκυμοσύνη, την χάρηκα...». Ενώ ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως το όνομα του μικρού θα ξεκινά από Α, όπως ξεκινούν και τα ονόματα των άλλων τριών παιδιών τους: «Από Α θα είναι το όνομα...», επιβεβαιώνοντας τη «νονά» Ελένη Μενεγάκη.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε πει στον Κωστόπουλο ότι σκέφτεται με την Κάτια Ζυγούλη να πουν το παιδί τους Κωνσταντίνο ή Νικόλα. Η Ελένη Μενεγάκη όμως είπε ότι από ένα τέτοιο ζευγάρι περιμένει ένα λαμπερό όνομα, όπως Αχιλλέας... Η «νονά» Ελένη Μενεγάκη είπε να το πουν Αχιλλέα και το τόνισε μέσα από την εκπομπή της... Σήμερα λοιπόν ο Σάκης Ρουβάς επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Ελένης και είπε ότι το όνομα του τέταρτου παιδιού θα ξεκινά από «Α».



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top