LIFESTYLE

Το «αμαρτωλό» κοινό της Βίσση και της Ευρυδίκης! ΦΩΤΟ - VIDEO

Το «αμαρτωλό» κοινό της Βίσση και της Ευρυδίκης! ΦΩΤΟ - VIDEO

Τις τελευταίες ημέρες οι δύο συμπατριώτισσές μας μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας...

Οι δύο γυναίκες είναι φωνάρες… Όταν ανέβουν στην πίστα τα δίνουν όλα και έχουν φανατικό κοινό, που της ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια, αποθεώνοντάς τις σε κάθε τους εμφάνιση.

Η Άννα Βίσση και η Ευριδίκη τις τελευταίες μέρες στα μαγαζιά όπου εμφανίζονται αντάλλαξαν επί σκηνής καυτά φιλιά με τους αγαπημένους τους. Η Ευρυδίκη με τον Μπομπ Κατσιώνη, στου οποίου το πρόσωπο βρήκε το άλλο της μισό και παρά το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της. 



Η δε Άννα Βίσση στην τελευταία της βραδιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν έσκασε μύτη ο Νίκος Καρβέλας, όπου ανέβηκε στη σκηνή, την αγκάλιασε και της έδωσε όχι ένα, αλλά δύο καυτά φιλιά στο στόμα…



Στο πρώτο η συμπατριώτισσά μας του είπε «Ακόμα φιλάς ωραία» με τον κόσμο να αποθεώνει το πρώην ζευγάρι. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top