LIFESTYLE

Ξανά στο χειρουργείο η Μίνα Αρναούτη! Γιατί ζητούσε από τη μαμά της να φύγουν από το νοσοκομείο;

Ξανά στο χειρουργείο η Μίνα Αρναούτη! Γιατί ζητούσε από τη μαμά της να φύγουν από το νοσοκομείο;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της συνεπιβάτιδος του Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο, με την όμορφη κοπέλα να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά...

Και ενώ όλα είχαν μπεί σε μια σειρά απο την προηγούμενη εβδομάδα χθές ήρθε και πάλι η απόλυτη ανατροπή στην κατάσταση της Μίνας Αρναούτη. Ακυρώθηκε το ραντεβού με το κλιμάκιο της Τροχαίας για την κατάθεση μετά από πρωτοβουλία των γιατρών και η μητέρα της Νατάσα για πρώτη φορά έσπασε και ξέσπασε σε κλάματα στους διαδρόμους.

Βλέπετε κι εκείνη εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το αυχενικό της και η υπομονή έχει στερέψει. Τι συνέβη;

Σύμφωνα με το nassoblog, ενώ οι δυο γυναίκες ετοιμαζόταν να φύγουν από το Νοσοκομείο και να κάνουν Πάσχα στον τόπο τους ξαφνικά το συμβούλιο των γιατρών αποφάσισε όχι απλά να παραμείνει στο νοσοκομείο η Μίνα αλλά να υποβληθεί άμεσα και σε ένα ακόμη χειρουργείο στο πόδι της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει και η ασθενής και να βάλει τα κλάματα χθες και να ζητά από την μητέρα της να την πάρει από το νοσοκομείο.

 

Οπότε παρατείνεται για μια ακόμη εβδομάδα η αγωνία όλων μας. Παρατείνεται η διαδικασία με την κατάθεση και παγώνει η προανάκριση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top