Αμάρτησε η Κύπρια παρουσιάστρια! Την Μ. Τρίτη έτρωγε μέχρι τα μεσάνυχτα φλαούνες! VIDEO

Αμάρτησε η Κύπρια παρουσιάστρια! Την Μ. Τρίτη έτρωγε μέχρι τα μεσάνυχτα φλαούνες! VIDEO

Ουσιαστικά είπε on air ότι έφαγε ολη την πρώτη φουρνιά των φλαούνων που έβγαλε η μητέρα της από το φούρνο.

Η Κατερίνα Κωνσταντίνου, η τηλεοπτική παρτενέρ του Κυριάκου Πιερίδη στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha Κύπρου «Αlpha Ενημέρωση» ερωτήθη από τον δημοσιογράφο στην έναρξη του Πάσχα αν έχει φάει φλαούνες και η Λεμεσιανή απάντησε με αινιγματικό χαμόγελο. 

Κι ενώ όλες δηλώνουν on air ότι νηστεύουν, η Κατερίνα αυθόρμητα και ειλικρινέστατα είπε «Έχω φάει. Έκανε η μαμά μου χθες. Βγήκε η πρώτη φουρνιά και μεχρι τις 12 το βράδυ έτρωγα».

Η πραγματικότητα είναι πως στην φλαούνα της μαμάς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και να φάει μόνο μια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE