LIKE ONLINE

Γιαγιάδες fashio icon

Γιαγιάδες fashio icon

Υμνεί το στυλ στις κυρίες της τρίτης ηλικίας, τις φωτογραφίζει στο δρόμο ή στο στούντιο του.

Πρόκειται για τον Ari Seth Cohen, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και έχει σύνθημα του για τη ζωή, «ο τρόπος που ντυνόμαστε, θα πρέπει να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας δίνει χαρά».

Ο ίδιος έχασε πριν 8 χρόνια την πολυαγαπημένη του γιαγιά, που θαύμαζε για το μοναδικό στυλ της και αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με αντίστοιχες περιπτώσεις γυναικών, που δεν διστάζουν να φορέσουν ένα λεοπάρ πανωφόρι, παρότι βρίσκονται στο φάσμα των λεγόμενων, ηλικιωμένων. 

Ο Cohen μάζεψε τις πιο δυνατές του φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Advanced Style: Older and Wiser», το οποίο ήδη κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «Power House Books».

«Επέλεξα τους άνδρες και τις γυναίκες που έπιανε το μάτι μου από την πρώτη στιγμή», εξηγεί ο φωτογράφος. «Κι αυτό, με κριτήριο την κομψότητά τους, την αύρα που εξέπεμπαν, το βαθμό που ένιωσα ότι μπορούσα να τους εμπιστευτώ. Περισσότερο από στυλ, έψαχνα προσωπικότητες με ενθουσιασμό για τη ζωή, δημιουργικότητα και ανεξάντλητη αισιοδοξία» σημειώνει στο άλμπουμ του και τονίζει ότι από δω και πέρα θα ασχοληθεί με κομψούς παππούδες, για το επόμενο βιβλίο του. 

iEfimerida.gr
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top