Ρωσία: Τα αμερικανικά μαχητικά θα πρέπει να σταματήσουν να πετούν κοντά στα ρωσικά σύνορα

Ρωσία: Τα αμερικανικά μαχητικά θα πρέπει να σταματήσουν να πετούν κοντά στα ρωσικά σύνορα

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι τα αμερικανικά μαχητικά είτε θα πρέπει να σταματήσουν τις πτήσεις τους κοντά στα ρωσικά σύνορα, είτε θα πρέπει να φέρουν ειδικές συσκευές για την αναγνώρισή τους.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι, η Ρωσία προχώρησε σήμερα σε άμεση απογείωση μαχητικού της αεροσκάφους, προκειμένου ν' αναχαιτιστεί αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο προσέγγιζε στη συνοριακή γραμμή της στη Θάλασσα της Βαλτικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στη Μόσχα.

Απαντώντας στις καταγγελίες της αμερικανικής πλευράς ότι η αναχαίτιση του αμερικανικού μαχητικού ήταν επικίνδυνη, το ρωσικό ΥΠΑΜ υποστηρίζει ότι όλες οι πτήσεις των μαχητικών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, γίνονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE