Κίνα: Στόχος η παραγωγή 100.000 ρομπότ το χρόνο

Κίνα: Στόχος η παραγωγή 100.000 ρομπότ το χρόνο

Η χώρα δεσμεύεται επίσης να πουλήσει έως το 2020 ρομπότ αξίας άνω των 30 δισεκατομμυρίων γιουάν, εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης στους τομείς της υγείας, επιστημονικής έρευνας και οικιακών υπηρεσιών

Η Κίνα στοχεύει στο να τριπλασιάσει την ετήσια παραγωγή βιομηχανικών ρομπότ στις 100.000 έως το 2020, συγκριτικά με λιγότερα από 33.000 το 2015, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

Η χώρα δεσμεύεται επίσης να πουλήσει έως το 2020 ρομπότ αξίας άνω των 30 δισεκ. γιουάν (4,6 δισεκ. δολαρίων), εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης στους τομείς της υγείας, επιστημονικής έρευνας και οικιακών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας.

Η Κίνα προσπαθεί να αναβαθμίσει τον μεταποιητικό της κλάδο μέσω τεχνολογικών καινοτομιών καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με συρρίκνωση του εργατικού της δυναμικού και αύξηση του εργατικού κόστους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE