Δευτέρα του Πάσχα: Άρχισε το γλέντι στη TV! Βγαίνει από Πρωταρά το ΡΙΚ από Ζύγι η Αριστοτέλους

Δευτέρα του Πάσχα: Άρχισε το γλέντι στη TV! Βγαίνει από Πρωταρά το ΡΙΚ από Ζύγι η Αριστοτέλους

15:00 Άρχισε το γλέντι στη τηλεόραση για τη Δευτέρα του Πάσχα για όσους σήμερα κλείστηκαν στο σπίτι.

Το ΡΙΚ και το Mega είναι τα δυο κανάλια που ετοίμασαν ειδικό πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, και με τις δυο εκπομπές ασφαλώς να είναι οπτικογραφημένες.

Το Μega εκπέμπει από το αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Για Σένα» και πλειάδα καλεσμένων, τραγουδιστών και χορευτών και το Κρατικό κανάλι επιστράτευσε δυο παρουσιάστριες την Ελπίδα Ιακωβίδου και Αλεξία Καρακάννα και εκπέμπει από τον Πρωταρά με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων, του Δημάρχου Παραλιμνίου και μουσικών σχημάτων. 

Οι τρεις κοπέλες υπόσχονται τη διασκέδαση σας επιλέξτε ποιο κανάλι προτιμάται και γλεντήστε λοιπόν μαζί τους!  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE