ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Νεκρός 18χρονος τερματοφύλακας από κεραυνό

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Νεκρός 18χρονος τερματοφύλακας από κεραυνό

Σοκ για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας.

Τερματοφύλακας 18 ετών πέθανε τρεις εβδομάδες αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την ομάδα στη Μαλαισία.

Ο Στέφαν Πετρόφσκι που αγωνιζόταν στην Μελάκα Γιουνάϊτεντ, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τότε που τον χτύπησε κεραυνός ενώ στεκόταν κοντά στα δοκάρια του τέρματος, είπε το κρατικό πρακτορείο της Αυστραλίας.

«Εκ μέρους της αυστραλιανής κοινότητας ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστραλίας εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Πετρόφσκι, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του» ανέφερε η γραπτή δήλωση.
 


Ένας συμπαίκτης του επίσης επλήγη από κεραυνό στις 5 Απριλίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Από iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.