LIFESTYLE

Παντρεύεται παικταράς των Κυπριακών γηπέδων! Παρασκευή 6 Μαΐου ντύνεται γαμπρός

Παντρεύεται παικταράς των Κυπριακών γηπέδων! Παρασκευή 6 Μαΐου ντύνεται γαμπρός

Ένα όνομα βαρύ, που συνδέθηκε άρρηκτα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΛ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας την Παρασκευή 6 Μάιου, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό.

Του Στέλιου Στυλιανού

Για τα κατορθώματα του ως αθλητής θα πρέπει να γράφουμε ώρες για αυτό και δεν θα το κάνουμε καθώς μόνο και μόνο το όνομα Μιχάλης Κουνούνης ακούγεται πολύ οικείο στα αυτιά των Αελιστών αλλά και όλων των φιλάθλων της μπασκετικής Κύπρου.

Ο παικταράς λοιπόν της ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Νάταλη Καδη, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας στις 17:00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο Atlantica Μiramare που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού.

Ο Μιχάλης και η σύντροφός του, παραβλέποντας τα πρωτόκολλα δεν έχουν εκδώσει προσκλητήρια, για αποφυγή παρεξηγήσεων όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ενώ αν αναρωτιέστε με τι ασχολείται μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ δηλώνει επιχειρηματίας, αφού διευθύνει μια εταιρία, με τον περισσότερο από τον χρόνο του να τον περνά στο εξωτερικό.

Εμείς να του ευχηθούμε η ώρα η καλή!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top