LIKE ONLINE

Ινδονησία: Χωρικοί βρήκαν κούκλα του σεξ και πίστεψαν ότι είναι... άγγελος

Ινδονησία: Χωρικοί βρήκαν κούκλα του σεξ και πίστεψαν ότι είναι... άγγελος

Ινδονήσιοι χωρικοί πίστεψαν ότι έχουν ευλογηθεί από το Θεό, όταν ανακάλυψαν σε μια παραλία μια όμορφη κούκλα και πίστεψαν ότι είναι άγγελος που.... έπεσε από τον ουρανό, μόνο και μόνο για διευκρινιστεί αργότερα ότι επρόκειτο για φουσκωτή κούκλα που χρησιμοποιείται για... ανόσιες πράξεις.

Η είδηση για το «ουράνιο δώρο» διαδόθηκε ταχέως και προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας. 

«Όταν οι αστυνομικοί μας έφτασαν στην περιοχή είδαν ότι ο ‘άγγελος που είχε πέσει από τον ουρανό’ ήταν απλώς μια κούκλα, ένα ερωτικό παιχνίδι» διευκρίνισε ο τοπικός επικεφαλής της αστυνομίας. 

Η κούκλα βρέθηκε από έναν ψαρά τον περασμένο μήνα σε παραλία των νησιών Μπανγκάι της κεντρικής Ινδονησίας, την επομένη μιας έκλειψης ηλίου, με τους χωρικούς να συνδέουν τα δύο γεγονότα. 

Ο ψαράς πήρε τη μισοφουσκωμένη κούκλα στη μητέρα του, στο χωριό Καλουπάπι, η οποία αμέσως τη «φρόντισε», καθώς καθημερινά της άλλαζε ρούχα και τής έβαζε νέα μαντίλα. 

«Υπήρχαν ιστορίες ότι η κούκλα... έκλαιγε όταν εντοπίστηκε» εξήγησε ο αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι το χωριό είναι απομονωμένο και δεν ξέρει τη  «χρησιμότητα» που έχουν οι φουσκωτές κούκλες. Προς απογοήτευση των χωρικών ο «άγγελος» κατασχέθηκε από την αστυνομία. 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top